Події

У Житомирі на перехресті Mitsubishi збив пенсіонерку, а в Новограді-Волинському ВАЗ наїхав на велосипедиста

15 March 2017, 13:40

У Житомирі 14 березня на перехресті Mitsubishi збив 74-річну місцеву жительку, а Новограді-Волинському ВАЗ наїхав на велосипедиста.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 14 березня близько 11.15 на перехресті вулиць Довженка-Ріхтера в Житомирі.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi, 45-річний житомирянин, виконував маневр повороту на перехресті та здійснив наїзд на 74-річну місцеву жительку. У результаті ДТП жінка отримала травму у вигляді пошкодження зв’язок руки. Нині триває з’ясування всіх обставин події», - повідомляє поліція.

У Новограді-Волинському водій двоколісника потрапив до лікарні. Нині триває з’ясування обставин події.

«За попередніми даними, 14 березня близько 21.30 водій автомобіля ВАЗ-2104, 42-річний житель райцентру, рухаючись вулицею у крайній правій смузі, здійснив наїзд на велосипедиста, 35-річного місцевого жителя, який рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП велосипедист отримав травми у вигляді забоїв та був доставлений до травматологічного відділення лікарні. Триває з’ясування причин та обставин події», - зазначають поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 12 березня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Volvo наїхав на пішохода, чоловіка госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі