Події

Поліцейські «накрили» у центрі Житомира бордель, замаскований під баню

27 March 2017, 11:50

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з Житомирським відділом поліції ГУНП області виявили розважальний комплекс, в якому надавали сексуальні послуги близько десятка дівчат. Нині фігурантами кримінального провадження стали власник та три адміністратора закладу, через яких було організовано та реалізовувалась злочинна схема.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Приватна лазня функціонувала у центральній частині міста Житомира. За її діяльністю поліцейські спостерігали упродовж кількох місяців і у ході слідчо-розшукових заходів задокументували, що, окрім традиційних водних процедур, клієнтам надавали ще й додатковий спектр інтимних послуг», – йдеться у повідомленні.

Відпочинок з сексуальними розвагами оплачувався по окремому тарифу й година роботи повій оцінювалась від 800 до 1,5 тисяч гривень.

«У нас є підстави стверджувати, що до надання послуг залучалось, щонайменше, десять дівчат, яких викликали по телефону у разі отримання замовлення від клієнтів», – розповідає начальник відділу БЗПТЛ ГУНП Микола Балакішієв.

У ході досудового розслідування та слідчо-розшукових дій слідчими Житомирського відділу поліції встановлено, що до реалізації злочинної схеми були задіяні три адміністратори комплексу. Щодня до закладу також приїздив власник, який контролював, очевидно, не лише процес банних, а й інших послуг.

Нині усі ці обставини перевіряються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.

«Під час проведеного санкціонованого обшуку вилучено речові докази та документи, що підтверджують діяльність борделю. Дівчат, які надавали сексуальні послуги, притягнуть до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, відтак їм загрожує штраф», – уточнюють у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, Поліцейські викрили 37-річну жительку Чернігівської області, яка в орендованій квартирі у Житомирі облаштувала бордель. 1 вересня жінці офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Фото з сайту ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі