Події

Начальник ГУНП у Житомирській області розповів про затримання чоловіка, причетного до розбійних нападів та зґвалтування

27 March 2017, 12:37

Оперативники карного розшуку головного управління Нацполіції в Житомирській області 26 березня затримали 29-річного чоловіка, причетного до вчинення низки тяжких злочинів на території кількох областей, у тому числі – Житомирської.

Про це на брифінгу 27 березня повідомив начальник ГУНП Вячеслав Печененко.

«Восени минулого року двома чоловіками було вчинено розбійний напад на жительку Любарського району та її зґвалтування. Поліцейські затримали одного з винуватців, а іншого, 29-річного його поплічника, розшукували. Про нього було відомо лише те, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і відбував покарання, а весною 2016 року був звільнений по «закону Савченко», - розповіли правоохоронці.

Взимку цього року підозрюваний знову «засвітився» у Житомирській області: вчинив розбійний напад на жителя Попільнянського району і заволодів його машиною ВАЗ.

Підозрюваного затримали у місті Фастів, чоловік зізнався у вчиненні низки інших злочинів на території кількох областей, зокрема - у збройному викраденні маршрутки у Києві на початку березня.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі