Місто

Житомиряни обурюються роботою водоканалу: у багатьох мікрорайонах міста з обіду немає води

31 March 2017, 23:40

Аварійні служби КП «Житомирводоканал» упродовж доби 31 березня проводять роботи з ліквідації аварій на водогінних мережах та усунення заторів на каналізаційних мережах по вісьмох вулицях обласного центру.

Про це вранці 31 березня повідомила прес-служба «Житомирводоканалу».

«Роботи будуть проводитися за адресами: ліквідація аварій — вул. Кооперативна, 2; вул. Кафедральна, 8; вул. Народицька, 20; пров. 2-й Західний, 8; пров. Галовий, 5; вул. Барашивська, 35; м-н Корольова, 11; вул. Покровська, 34», – йдеться у повідомленні.

Проте житомиряни обурюються тим, що не були поінформовані про аварійні роботи, а також недбалістю «Житомирводоканалу».

«Біля мого будинку за адресою Народицька, 21 підключають інший будинок до водопостачання. В цей же час нас, не попередивши, відключили від води, з 11-ї ранку і, напевно, на всі вихідні. Техніка, яка там працювала, так там і залишилася. Аварійні служби міста і водоканалу не відповідають», – розповів читач Житомир.info Ромек Красноперов.

У соцмережах тема відключення води в Житомирі теж стає обговорюваною.

«Робота Житомирського водоканалу над усуненням аварій 31.03.2017 час 21:12 (фотозвіт). Води немає у багатьох мікрорайонах з обіду. У водоканалі аварійної служби повідомили про те, що аварійна бригада буде працювати до тих пір, поки все ще виникають проблеми. До слова, засувки, які видно на фото, недбало в поспіху кинуті по закінченню робочого часу, висять на крані. Так економлять схоже у нас бюджетні кошти», – написав на своїй сторінці у Facebook Денис Лі.

Нагадаємо, по вулиці Маликова у Житомирі близько 15:00 31 березня через аварію на електромережі зникли світло і вода.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 6 квітня в Житомирі проведуть дезінфекцію водопровідних мереж хлором.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі