Влада

Керівником УАШ став Янушевич, а депутат від «Батьківщини» очолив КП «Центр інвестицій» Житомирської міської ради

3 April 2017, 14:54

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Сергія Янушевича директором комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів».

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав ще 15 березня, але на сайті міської ради воно з’явилося лише 3 квітня.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А. від 14.03.2017 № 26/122, заяву Янушевича С.М.,  відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 17 березня 2017 року Янушевича Сергія Миколайовича на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 17 березня 2017 року по 16 березня 2018 року», - зазначається у документі.

Нагадаємо, з 24 листопада 2016 року Сергій Сухомлин звільнив Володимира Гаврилюка з посади начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради за власним бажанням.

Також на рік мер призначив своїм розпорядженням від 3 квітня депутата міської ради Валерія Горба (фракція ВО «Батьківщина») керівником новоствореного підприємства «Центр інвестицій».

«Розглянувши заяву Горба В.М., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 03 квітня 2017 року Горба Валерія Михайловича на посаду директора комунального підприємства «ЦЕНТР ІНВЕСТИЦІЙ» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 03 квітня 2017 року по 02 червня 2017 року», - йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, міська влада збиралася створити КП «ЖитомирІнвест» для забезпечення сталого розвитку, підвищення конкурентоспроможності території міста Житомир, створення нових робочих місць та розвиток сучасної інфраструктури в місті. Рішення про створення нового комунального підприємства було прийняте на сесії міської ради 9 березня, за пропозицією погоджувальної ради назву змінили на «Центр інвестицій».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі