Події

Офіційна інформація Житомирської міськради про пожежу на міському сміттєзвалищі

3 April 2017, 21:53

Сьогодні, 3 квітня, близько 19.30 невідомі підпалили Житомирський полігон побутових відходів. За попередньою інформацією, підпалили тіло полігона невідомі молодики спортивної зовнішності. Одразу на місце події охорона об’єкта викликала поліцію та пожежників.

Про це йдеться у повідомленні на сайті міської ради.

«Наразі палає близько 20 соток свіжоскладованого сміття полігону зі сторони міста. Два наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група вже працюють на місці. Вже приїхала одна бригада пожежників, чекаємо на другу», - повідомив головний інженер КП «КТП 0628» Андрій Кудак.

Зараз полум’я намагаються загасити силами пожежників та працівників полігону, які мають спеціальне обладнання. На місце події оперативно виїхали радник міського голови Юрій Антіпов та керівник КАТП-0628 Сергій Колесник, у підпорядкуванні якого знаходиться сміттєзвалище.

«Ми маємо зараз допомогти локалізувати пожежу та не допустити поширення вогню на нові площі полігону. Те, що це підпал – сумнівів немає. Причину таких дій має знайти поліція», - наголосив керівник КАТП Сергій Колесник.

Міська влада зазначає, що пожежа локалізована та нагадує: Житомирський полігон побутових відходів був зданий у експлуатацію у 50-х роках минулого століття і наразі там захоронено 13 мільйонів 300 тисяч кубометрів сміття.

Як повідомляє з місця події журналіст Житомир.info, станом на 21.30 на полігон побутових відходів приїхав заступник міського голови Олександр Фещенко.

Нагадаємо, Сергій Колесник говорив, що пожежа на сміттєзвалищі має ознаки підпалу і це вже не перший випадок.

Детальніше про пожежу дивіться у сюжеті

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі