Події

У селищі під Житомиром мертві дідусь і бабуся тиждень пролежали у своїй квартирі, очевидці бачили на підлозі кров

12 April 2017, 12:18

У квартирі однієї з багатоповерхівок селища Озерного Житомирського району знайшли тіла двох стареньких власників. Зі слів очевидців, на підлозі у кімнаті своєї оселі померлі пролежали близько тижня. Місцеві налякані та подейкують, що то було вбивство.

Про це Житомир.info у розповів один із мешканців того ж будинку – по вулиці Авіаційній, 39.

«Дідуся і бабусю знайшли мертвими у кімнаті. Він лежав із побитою головою у калюжі крові, вона – поруч, але не в крові. Мабуть, убили… Але хто і за що? Може, навіть хтось зі «своїх», бо покійний був дуже уважним і двері чужим не відкривав. Після зими вони удвох ходили на город, їх часто можна було зустріти на вулиці. Бабусю теж часто можна було побачити на базарі – торгувала городиною і насінням різним. Також вона регулярно до церкви ходила. А тут – ані на базарі, ані у церкві її вже тиждень як не було. Ми й запереживали – доньці їхній подзвонили, вона у Житомирі живе. Та й запах з-за дверей їхніх уже пішов неприємний… 11 квітня болгаркою зрізали двері – ну і вже знайшли їхні тіла. Було багато поліції», – зазначив чоловік.

У головному управлінні Нацполіції в Житомирській області інформацію про виявлення мертвих власників квартири підтвердили. За попередньою інформацією правоохоронців, слідів насильницької смерті немає. Проте тіла відправили на розтин.

«11 квітня о 12:00 до поліції звернулася жителька обласного центру з тим, що за місцем проживання – в селищі Озерному, у квартирі, виявлено тіла подружжя 1933 і 1938 років народження. При огляді слідів насильницької смерті не виявлено. Тіла направлено до Житомирського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення розтину та встановлення причин смерті. Попередньо, тіла пролежали близько тижня. Двері до квартири були замкнені зсередини, обидва комплекти ключів наявні, обстановка у квартирі не порушена (жодних речей, цінностей не зникло, гроші теж були на місці), тобто все вказує на те, що нікого стороннього з метою крадіжки чи пограбування у помешканні не було. Говорити про вбивство поки теж підстав немає», – прокоментувала речниця ГУНП Алла Ващенко.

Також, за даними правоохоронців, на місці події могла бути не кров, а найімовірніше – інші біологічні рідини, що за тиждень виділилися з тіл померлих.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 10 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з ножовим пораненням у дворі одного з будинків по вулиці Бориса Тена у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі