Місто

Квіти житомирян до пам’ятника Корольову та дефіле військового оркестру до Дня космонавтики. Фоторепортаж

12 April 2017, 13:23

У Житомирі  12 квітня  з нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнього дня авіації і космонавтики проходять урочисті та мистецькі заходи.

Зранку відбулося традиційне покладання квітів до пам’ятника академіку, основоположнику практичної космонавтики Сергію Корольову. Затим біля Житомирського музею космонавтики імені Корольова продефілював духовий оркестр Житомирського військового інституту імені Корольова.

Після цього для найменших відвідувачів влаштували оглядову екскурсію в музеї космонавтики та презентували новий сайт закладу. Також на 12 квітня запланований прес-тур під назвою «Житомир – дорога до зірок відкрита!» для київських журналістів, яких планують зводити в єдиний в Україні музей космонавтики імені Сергія Корольова, міський парк культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна та «Корольов-паб».

Нагадаємо, дефіле, або дефіляда, військового оркестру – це театралізована вистава, яка включає в себе виконання популярних мелодій з одночасним перешикуванням оркестрових груп та окремих виконавців. 

Як повідомляв Житомир.info, в січні цього року з Москви в Житомир приїхала дочка конструктора Сергія Корольова, щоб відзначити 110-річчя з дня його народження, відвідати будинок, в якому народився батько, та презентувати книгу про нього.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі