Політика

Нардеп Арешонков закликає об’єднати зусилля на весняну толоку

13 April 2017, 09:33

Об’єднати зусилля, скоординувати дії громад, працівників підприємств і організацій, особливо молоді, школярів на весняну толоку закликає нардеп Володимир Арешонков.

У рамках традиційної толоки, до якої Володимир Юрійович щорічно долучається особисто, цьогоріч уже здійснено низку заходів: висадка дерев, санітарна очистка зон відпочинку, прибережних смуг водойм, парків, зупинок громадського транспорту, місць масових захоронень, придорожніх лісосмуг.

«Гарну традицію наводити лад у оселях та дворах з настанням весни започаткували наші пращури. У подальшому з’явилось таке явище, як толока – виконання роботи гуртом, взаємодопомога. В умовах скромного фінансування, у яких перебуває основна маса сіл і селищ, стороння допомога для благоустрою центральних вулиць, парків, закладів соціальної сфери – вагомий внесок у спільну благородну справу. А тому ще наприкінці зими шукаю ресурси для допомоги землякам, аби передати допомогу ще до великодніх свят»,  - розповідає народний обранець Арешонков.

Вдячні земляки, оцінюючи підтримку депутата, говорять: «Дуже важливо у скрутний для країни час триматись разом та допомагати один одному. Що й робить своїми добрими справами народний депутат України Володимир Арешонков».

Для потреб громад у рамках благоустрою в Коростенському виборчому окрузі, а це 347 населених пунктів, за словами нардепа, придбано та передано 3500 кг вапна, по 2240 кг білої та блакитної і 1313 кг жовтої фарби. Цей «ресурс» отримують очільники громад.

Прес-служба народного депутата України Володимира Арешонкова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі