Події

У Житомирській області 15-річна скутеристка зіштовхнулася з Citroen, а на трасі Київ-Чоп Volkswagen з’їхав у кювет

14 April 2017, 12:35

13 квітня у результаті зіткнення двоколісника та автомобіля в селищі Хорошів 15-річна дівчина отримала травми та була доставлена до місцевої лікарні.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група Хорошівського відділення поліції. За попередньою інформацією, 15-річна жителька райцентру, керуючи скутером, рухалась вулицею у напрямку центру селища. Вона намагалась здійснити поворот з крайньої правої сторони проїзної частини та не пропустила автомобіль Citroen Jampy під керуванням 48-річного жителя району, який рухався у попутному напрямку. Унаслідок цього сталося зіткнення транспортних засобів. У результаті ДТП водійка скутера отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої кінцівки та була доставлена до місцевої лікарні», - зазначили у поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталась уранці 13 квітня на 182 км автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Молодіжного в Пулинському районі Житомирської області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Пулинського відділення поліції та патрульні поліцейські. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Т4, 57-річний житель Івано-Франківської області, близько 7.20 години рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження та був доставлений до відділення інтенсивної терапії Пулинської райлікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на перехресті вулиць Домбровського–Перемоги у Житомирі 12 квітня близько 13:00 сталася ДТП, під час якої автомобіль Opel збив чоловіка 30-40 років, який їхав на велосипеді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі