Події

Розбійників, які в Житомирській області пограбували ювелірний магазин, знайшли на Київщині

14 April 2017, 15:47

13 квітня оперативники Управління карного розшуку та Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП області затримали на Київщині двох чоловіків, причетних до розбою на ювелірку у грудні 2016 року.

Про це Житомир.info повідомили у відділі комунікації поліції в Житомирській області.

«Тоді нападники, застосувавши у магазині сльозогінну речовину, розбили вітрини та винесли золоті вироби на суму близько 400 тисяч гривень. Подія сталася 30 грудня 2016 року близько 15.30 у м. Новограді-Волинському. У магазин забігли троє осіб, які дезорієнтували продавчиню, приснувши їй в обличчя сльозогінний газ. Допоки жінка оговтувалась, нападники розбили шість скляних вітрин та забрали лотки із ювелірними прикрасами. Згодом власники магазину повідомили про завданий збиток у сумі близько 400 тисяч гривень», - інформує поліція.

На місці події поліцейські вилучили слідову інформацію. 13 квітня двоє з них були затримані за місцем перебування у м. Києві та Київській області, а в їх помешканнях проведені санкціоновані обшуки, - повідомляє відділ комунікації.

«Під час затримання 25-річний житель столиці, зрозумівши, що під дверима поліцейські, забарикадувався і тривалий час не відчиняв двері. Це не завадило поліцейським зайти до квартири та затримати підозрюваного у вчиненні розбійного нападу. За місцем проживання іншого фігуранта, 30-річного жителя Київщини, було вилучено автомобіль «Шевроле», на якому чоловіки і приїздили у грудні 2016 року до Новограда-Волинського для вчинення злочину», - розповідає начальник управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира.

Обох затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Відтак чоловікам загрожує ув’язнення терміном від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Тривають заходи для встановлення третього учасника нападу, - повідомляє поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року в Новограді-Волинському затримали п’ятьох воркаутерів, які серед білого дня пограбували ювелірний магазин. 4 квітня цього року в тому ж таки Новограді-Волинському розбійники в масках винесли з ювелірного магазину прикрас майже на мільйон гривень.
 

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі