Події

Через п’яного чоловіка жителька Житомирської області загинула під причепом трактора

18 April 2017, 14:32

17 квітня у Ружинському районі Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинула 43-річна жінка.

Про це 18 квітня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«На місці події поліцейські з’ясували, що смертельні травми загибла отримала у результаті перекидання навантажених тракторних причепів. Подія сталася близько 15.00 між селами Вербівкою Житомирської області та Миньківцями Київської області. Водій трактора МТЗ-80, що буксирував два завантажені причепи, на польовій дорозі не впорався з керуванням та допустив їх перекидання. У результаті смертельні травми отримала його дружина, яка у момент ДТП знаходилася обабіч проїзної частини дороги, що йде на спуск, має різкий поворот та з обох боків - земляні насипи», - інформує поліція.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого, - зазначає поліція.

За даними відділу комунікації, під час освідування 43-річного водія транспортного засобу, жителя с. Соколянка Попільнянського району, у нього зафіксовано алкогольне сп’яніння. Призначені відповідні експертні дослідження.

Як повідомляв Житомир.info,  9 березня цього року в місті Новоград-Волинський Житомирської області під час ремонту водія КамАзу придушило кузовом, чоловік загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі