Події

Через ДТП у центрі Житомира утворився затор

24 April 2017, 18:24

У Житомирі по вулиці Великій Бердичівській, біля міської ради, 24 квітня близько 17:00 сталася ДТП, що спричинила затор на дорозі від виїзду з вулиці Івана Кочерги до місця аварії.

Автомобілі зіштовшнулися на виїзді з майдану Корольова на вулицю Велику Бердичівську. Через аварію зупилися тролейбуси, а маршрутки почали пускати в об’їзд. На місце ДТП приїхала патрульна поліція.

В управлінні патрульної поліції міста Житомира журналісту Житомир.info розповіли, що ДТП сталася за участю автомобілів KIA Sorento та Honda Accord.

«Автомобіль KIA Sorento рухався з майдану Корольова, виїхав на перехрестя, здійснюючи поворот ліворуч у напрямку вулиці Великою Бердичівської вбік площі, але не надав перевагу в русі автомобілю Honda Accord, який рухався вулицею Великою Бердичівською у напрямку вулиці Івана Кочерги. У результаті сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень. Тим часом водій тролейбуса намагався проїхати між автомобілем KIA Sorento та тротуаром, але зважаючи на незначну дистанцію між ними, він зупинився, аби уникнути виникнення ще однієї ДТП», – прокоментували у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня у Бердичеві сталася ДТП, в якій водій Volkswagen не впорався з керуванням та за межами проїзної частини зіткнувся з деревом, у результаті чого транспортний засіб перекинувся. Забійні травми отримали троє пасажирів.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі