Події

У Житомирській області троє парубків викрали «Таврію» та врізалися в металеву опору

25 April 2017, 09:11

22 квітня уночі хлопці викотили із чужого двору у селищі Великих Коровинцях «Таврію» та взялися ганяти по нічним вулицям. При роз’їзді із зустрічним авто невмілий кермувальник не впорався і вчинив ДТП, з’їхавши у кювет та зіткнувшись з металевою опорою. Ніхто з людей через пригоду не постраждав, а от автомобіль отримав механічні ушкодження. У такому стані його і виявили поліцейські Чуднівського відділення, коли почали відпрацьовувати повідомлення власника про угон транспортного засобу.

Пло це повідомляє відділ комунікацій ГУНП у Житомирській області.

47-річний чоловік звернувся до поліції уранці 22 квітня, не виявивши свого авто поблизу будинку, де залишив його звечора. У ході першочергових заходів, уже цього ж дня, правоохоронці спочатку знайшли саме авто, а потім і осіб, причетних до незаконного заволодіння ним.

«Троє місцевих жителів, від 15 до 18 років, за їх словами, хотіли покататись.  Один з них сів за кермо, а два інших штовхали авто, щоб відкотити подалі від будинку, не розбудивши господаря шумом двигуна», - розповідає начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Далі у результаті нескладних маніпуляцій завели транспортний засіб та поїхали кататись. Втім подорож закінчилась, приблизно за кілометр від старту. При роз’їзді із зустрічним транспортом 15-річний водій не впорався із керуванням авто, яке опинилося у кюветі, наскочивши на металеву опору. Намагаючись приховати сліди злочину, парубки зробили спробу підпалити автомобіль. На щастя, їх зусилля виявились невдалими. За зібраною на місцях подій інформацією та вилученими речовими доказами поліцейські зуміли встановити осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом», - продовжує Анатолій Корнієць

Нині вони дають свідчення у відділенні поліції. За нічне рандеву на чужому авто їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого уночі у Житомирському районі затримали 3 чоловіків, які під виглядом купівлі викрали автомобіль.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі