Події

На трасі Житомир–Чернівці в результаті зіткнення з Geely загинув 20-річний водій мотоцикла

29 April 2017, 10:58

28 квітня близько 22:05 поблизу села Красносілки Чуднівського району, на автодорозі Житомир–Чернівці, сталася ДТП за участі автомобіля «Geely СК» та мотоцикла «Мінск». У результаті водій останнього загинув, пасажира двоколісника доставлено у реанімаційне відділення лікарні.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що 20-річний водій автомобіля не справився з керуванням та скоїв зіткнення з мотоциклом, що рухався попереду у попутному напрямі. Унаслідок ДТП 20-річний водій двоколісника від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, 19-річний пасажир мотоцикла доставлений в реанімаційне відділення з діагнозом політравма. Обидва хлопці - жителі Любарського району», – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня у селищі Корнині Попільнянського району зіштовхнулись автомобілі «ИЖ 27175» та Opel Kadett, у результаті чого водій автомобіля «ИЖ» отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, а водій «Opel» – подряпини голови.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі