Місто

Спеціальні пропозиції від салону меблів «Велюр»

4 May 2017, 17:18

Стомилися від пустих обіцянок про знижки!???

Салон меблів Велюр не обіцяє, а робить!!! Робить для Вас реальні знижки на кращі моделі.

Поспішайте купувати вигідно у салоні меблів Велюр на В. Бердичевській,19

Єдине, що залишається незмінним - якість наших меблів та обслуговування.

Ми стаємо кращими завдяки Вам!!!

Кутовий диван Рубі - це вигідна пропозиція для тих, хто шукає якісне ортопедичне спальне місце,вишуканий сучасний дизайн та комфорт.

Ліжко «Аманда» це втілення вишуканого дизайну за допомогою натурального дерева.

Спальня «Домініка» - ідеальне рішення для любителів класики та елегантності в інтер'єрі. Виділяється вишуканим декором і зручною комплектація. Виготовлена з екологічно чистих, натуральних матеріалів. Всі меблі для спальні виконані в заводських умовах на передовому устаткуванні, тому характеризуються якістю, зручність у догляді та експлуатації. «Домініка» поєднує в собі класичний стиль і відмінну ціну.

Комплект КЛІО: (акційна ціна 29 900 грн за диван і два крісла реклайнер)

«КЛІО» - діамант нашої колекції, дозволяє створити в будинку затишок і комфорт, а його багатофункціональність здатен оцінити тільки покупець, що володіє розуміння повного комфорту. Поринути в стан абсолютного відпочинку при ідеальній і високій спинці - розрахованій на людей різного зросту. При невеликих габаритних розмірах, диван має спальне місце, а крісла обладнуються механізми для відпочинку «Реклайнер». Така яскрава індивідуальність моделі стануть прикрасою будь-якого інтер'єру.

Велюр - особливі яскраві рішення для Вашої оселі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі