Місто

У Житомирі на День примирення відбудеться урочиста хода, а 9 травня – мітинг-реквієм та покладання квітів. План заходів

5 May 2017, 11:03

З нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Житомирі 8 та 9 травня планують провести меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи.

Житомирська міська рада опублікувала план заходів, які відбуватимуться у місті на День Примирення та День Перемоги.

8 травня 2017 року

10:00 Мітинг-реквієм та урочисте покладання квітів до монументу Слави за участі ветеранської організації та громадської організації «Об’єднання «Самопоміч»

20:00 Урочиста хода від пам’ятного знаку «Братам, що загиблим в Афгані» по вул. В. Бердичівська, Соборному майдану, вул. Л.Качинського, вул. Чуднівській та покладання квітів і встановлення лампадок біля монументу Слави (вул. Чуднівська. 53)

21:00-23:00 Всеукраїнська акція «Запали вогонь миру» до Дня пам’яті та примирення (вул. Михайлівська).

9 травня 2017 року

10:00 Покладання квітів до пам’ятного знаку Перемоги на майдані Перемоги та урочиста хода до монументу Слави за участі ветеранських та громадських організацій 

11:00 Мітинг-реквієм, покладання квітів, урочисте проходження військових підрозділів біля монументу Слави (вул. Чуднівська. 53).

Як повідомляв Житомир.info, 19 квітня голова Житомирської ОДА підписав розпорядження «Про проведення заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Житомир.info поцікавився, як житомиряни відзначатимуть 8 та 9 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі