Події

У Житомирській області селянин, якого родич витягнув з пожежі, повернувся до палаючого будинку і згорів

15 May 2017, 14:48

 У селі Іванівка Малинського району Житомирської області, попри зусилля, чоловікові не вдалося врятувати односельчанина з пожежі.

Про це 15 травня повідомила прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

Коли чоловік витягнув родича з вікна палаючого будинку і побіг викликати рятувальників, господар повернувся до будинку і згорів там живцем. Подія сталася в ніч на понеділок, 15 травня.

«15 травня о 02:05 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Іванівка Малинського району Житомирської області. На момент прибуття вогнеборців дерев’яний будинок був повністю охоплений вогнем. Зусиллями бійців ДСНС о 02:35 пожежу вдалося локалізувати. Під час розбирання конструкцій будівлі на підлозі в житловій кімнаті рятувальники виявили загиблу людину. Нею виявився власник оселі, 1971 року народження», - інформують рятувальники.

Вогнеборці ліквідували пожежу лише о 06:45.

«Зі слів родича загиблого, займання виникло у коридорі. Помітивши пожежу, він вибив вікно до кімнати оселі, де знаходився господар, та допоміг йому вибратися на свіже повітря. Поки родич бігав до сусідів викликати рятувальників, господар повернувся у палаючу оселю. Усі обставини події встановлюються правоохоронцями», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, в останній день квітня цього року в селищі Хорошів під час пожежі у власному будинку загинули чоловік і жінка, а 13 травня на горищі будинку, де почалося займання, знайшли тіло господаря з Чуднівського району.

Фото - УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі