Події

У Житомирській області таксист вкрав у п’яного пасажира мобільний телефон

16 May 2017, 10:45

В Овруцькому районі таксист зізнавсь у тому, що вкрав у п’яного пасажира мобільний телефон вартістю близько 5 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«За словами 30-річного заявника, який 15 травня звернувся до Овруцького відділення поліції, минулої доби пізно увечері він перебував у стані алкогольного сп’яніння та скористався послугою таксі, аби дістатися додому. Після поїздки чоловік виявив зникнення свого мобільного телефону вартістю 4600 грн. У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до злодіяння може бути причетний водій автомобіля. Вони розшукали керманича та вилучили викрадене. Чоловік у скоєному зізнався», – йдеться у повідомленні.

Триває подальше з’ясування обставин події. Відповідно до ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 10 січня 2017 року в одному з сіл Коростенського району виявили тіло водія однієї зі служб таксі з колото-різаними ранами. Через півтора місяця, 20 лютого, поліцейські затримали підозрюваного у злочині – йому загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі