Місто

День Європи у Житомирі. «Стріт арт фест» - новий фестиваль для всіх

19 May 2017, 14:25

Найактуальнішу подію 2017 року – День Європи - відзначать у суботу, 20 травня, у літньому театрі «Ракушка» Житомирського міського парку культури проведенням Першого Українського фестивалю сучасних субкультур "STREET ART FEST – 2017".

Це фестиваль для всіх, який об'єднає кращі творчі колективи з різних куточків Полісся, а також зустрічатиме поважних гостей зі столиці України і відбудеться за будь-якої погоди.

Потужний якісний звук та сучасний комплект сценічного спецсвітла, які привезуть з собою учасники проекту, тільки сприятиме чудовій атмосфері у залі.

Починаючи з 11-ї ранку і до пізнього вечора з комфортабельної концертної зали літнього театру "Ракушка" лунатиме сучасна українська та європейська музика. Перша частина заходу буде присвячена одиночним змаганням з найрізноманітніших танцювальних напрямків. Потім відбудеться конкурс сучасного сольного номеру.

По обіді одна з найцікавіших розділів фестивалю "STREET ART FEST – 2017" – вперше в Житомирі буде проведено конкурс молодіжного танцю соціальної тематики, де в кожному представленому номері буде порушено певну соціальну проблему та запропоновано шлях її вирішення.

Одна з головних частин фестивалю – Шоу вуличного стилю та Шоу змішаних стилів, де будуть представлені нові композиції у певних стилях молодіжних субкультур.

А о 18.30 розпочнеться великий заключний Гала-концерт фестивалю "STREET ART FEST – 2017", у якому візьмуть участь переможці фестивалю, а також численні гості нашого міста, звучатимуть давно улюблені українські пісні та нові європейські хіти, танцювальні команди представлять безліч нових композицій у різних напрямках.

Протягом дня на території літнього театру будуть проведені соціальні акції, флеш-моби, майстер-класи, працюватимуть арт-майданчики "Синьо-жовте селфі" та "Відеопривітання з Європи".

Захід відбудеться завдяки співорганізаторам – управлінню культури Житомирської міськради, управлінню сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та міжнародній корпорації сучасного танцю "T-SQUAD Dance School".

Отож, запрошуємо юнаків та дівчат, їх друзів та батьків, а також усіх, хто почуває себе молодим душею, 20 травня з 11 до 22 години у концертну залу літнього театру "Ракушка" міського парку культури, щоб разом відзначити надзвичайно важливу для кожного з нас подію – День Європи!

Генеральний медіа-партнер фестивалю - телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "РЕТРО FM", "Русское" радіо Україна", "Радіо Рокс", "Ера FM"; ексклюзивний медіа-партнер - газета "20 хвилин". Інформаційні партнери – інтернет-сайти: Житомир.info,  Рупор Житомира, 0412.ua,  Житомир Today, Афіша Житомира, moemisto.ua, Житомир Експрес, Замкова гора, газети "Імперія-TV", "Пульс-норма",  "Житомирщина".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі