Події

У селі Житомирської області вигорів будинок – без даху над головою залишилися жінка з дітьми

22 May 2017, 17:09

У селі Грем’яче Романівського району Житомирської області пожежа майже повністю знищила дерев’яний будинок, в якому проживала жінка та двоє її малолітніх дітей.

Про це 22 травня написав сайт Твій Романів.

Пожежа сталася в суботу, 20 квітня.

«Сусіди побачили, як валить дим з дверей. Кинулись на допомогу. Гасили всим селом. Хата вигоріла повністю. Згоріли всі документи, заощадження. Сімя, яка там проживала – мама з двома дітьми, - лишилися в тому, в чому вибігли на вулицю», - розповіли виданню читачі.

За інформацією романівських рятувальників, пожежа виникла о 16.23. На гасіння виїжджали пожежні з сусіднього райцентру Чуднів – їм виявилося значно ближче. Вогонь ліквідували о 17 годині.

В управлінні ДСНС в Житомирській області  повідомили, що попередньо загоряння виникло через коротке замикання в електромережі.

«Зі слів господині, на кухні знаходився трійник, куди були одночасно увімкнуті кілька електричних приборів. Саме звідти, попередньо, і поширився вогонь», - розповіли в прес-службі УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 19 травня в селі Рижани Хорошівського району під час пожежі в літній кухні загинула 83-річна жінка.

Фото - Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі