Події

У Житомирі «швидка» госпіталізувала чоловіка, який отримав опіки під час пожежі

24 May 2017, 10:14

Упродовж минулої доби на Житомирщині сталось 11 пожеж. Зокрема в результаті однієї з них, що виникнула в Житомирі по провулку Старокиївському, з опіками госпіталізували чоловіка 1963 року народження.

Про це Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«У місті Житомирі на провулку Старокиївському виникла пожежа в цегляному житловому будинку. Внаслідок пожежі отримав опіки чоловік 1963 року народження, якого госпіталізовано до центральної міської лікарні. Вогнем знищено домашнє майно, 16 м2 покрівлі та перекриття», – уточнив Мінчук.

На сайті управління ДСНС в Житомирській області зазначають, що пожежа сталась о 20:15. До її гасіння залучали три відділення рятувальників, тобто 15 чоловік особового складу і три пожежних машини. Ліквідувати загоряння вдалось о 22:02. Причини пожежі наразі встановлюють фахівці.

«З’ясувалось, що до приїзду бійців ДСНС, сусіди вивели власника оселі на свіже повітря та передали медикам. Постраждалого госпіталізували до центральної міської лікарні. Через пізнє виявлення займання, на момент прибуття рятувальників, вогонь встиг майже повністю охопити дах споруди розміром 8×8 м. Крім того, гасіння пожежі ускладнювалося недостатньою шириною проїжджої частини та щільністю забудови житлових будинків в даному районі. Зважаючи на зазначені обставини, існувала загроза перекидання вогню на розташовані неподалік два приватні житлові будинки», – йдеться у повідомленні.

Фото управління ДСНС в Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, увечері 19 травня в селі Рижани Хорошівського району під час пожежі в літній кухні загинула 83-річна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі