Влада

Найближчим часом у Житомирській ОДА представлять нового начальника управління охорони здоров’я

24 May 2017, 11:15

Нового начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації збираються призначити найближчим часом.

Про це у коментарі Житомир.info повідомила начальник відділу кадрової роботи апарату Житомирської облдержадміністрації Алла Радаєва.

«Новий начальник управління охорони здоров’я буде призначений найближчим часом. Можливо, навіть завтра (25 травня, – ред.)», – зазначила Радаєва.

Разом з тим вона уточнила інформацію щодо призначення й керівників ще трьох структурних підрозділів ОДА – департаменту праці та соцзахисту, управління освіти та управління культури.

«Конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту праці та соціального захисту буде оголошуватись 31 травня. Нового начальника управління освіти призначать після того, як він пройде перевірку та погодження Міністерства. Щодо начальника управління культури – ще буде оголошено і проведено конкурс», – пояснила начальник відділу кадрової роботи.

Як повідомляв Житомир.info, Оксану Ревенко, яка у березні виграла конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації, досі не призначили, бо чекають на погодження від Мінекології.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі