Місто

Спортсмени, які змагалися на мототреку під Житомиром, отримають унікальні нагороди

28 May 2017, 17:55

Майже півтори сотні спортсменів з усієї України 28 травня змагалися на ІІІ етапі кубку України з мотокросу ім. С.П. Корольова, який проходив у с. Клітчин під Житомиром. Цьогорічні змагання пройшли під прапором житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

«Це вже другий раз на цьому місці проводиться мотокрос на кубок імені Сергія Павловича Корольова і ми ще раз хочемо показати, що Житомир – спортивний і він зі своїми брендами, такими, як Сергій Павлович Корольов. Але сьогодні ми ще раз хотіли б показати, що в Житомирі є бренд 95-ї бригади, яка у 2014 році на Сході стала на захист наших східних кордонів і відстояла незалежність України. І я думаю, що сьогодні 95-а – це той символ, який нашим дітям повинен показати, що воєнно-патріотичне виховання дає свій результат. Всім дякую, до перемоги», - побажав учасникам віце-прем’єр міністр України Геннадій Зубко.

Перед змаганнями мототрек оновили і тепер він відповідає всім технічним вимогам – запевняє капітан житомирської команди клубу «Спорт-Мото» Олег Ліпінський.

«Цей трек був збудований минулого року мною власноруч. Я капітан житомирської команди. Трек будували не тільки для професійних спортсменів, так само його будували для аматорів, він не дуже швидкий, середній. Спортсмени люблять цю трасу. На кожній трасі мають бути видовищні перепони, це спеціальні атрибути кросових змагань. Мають бути трампліни, які кидають догори, які кидають вниз, ряд хвиль, «сприжок» і ми всі елементи траси робили по регламенту. У нас є все. Є трамплін наверх, вниз, ми старалися зробити все по стандарту», - розповідає Олег Ліпінський.

Переможці етапу отримають ексклюзивні нагороди, виготовлені компанією Supersprox з використанням деталей для легендарних байкарів – Хуана Барреда та Тіма Гайсера.

«Цей приз виготовлено із сталевої частини , які ми виготовляємо в себе на підприємстві, на лазерному станку, але ось що дійсно важливо: ця зірочка – з мотоцикла відомого гонщика команди Honda Japan Хуана Барреда. Ми підтримуємо велику кількість відомих команд і ми вирішили взяти декілька виготовлених вручну деталей і вставити їх у кубок. Ось цей гонщик, це з його байку, з його команди. Ми виготовили 45 нагород: для першого, другого і третього місця в кожній з категорій. Це єдині на весь світ, ось ці 45 нагород», - каже власник підприємства Supersprox у Житомирі Діджей Маугхфлінг.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі