Події

Бердичівлянка та її чоловік отримали опіки під час пожежі, яка спалахнула через розлитий на плиту спирт

30 May 2017, 15:28

29 травня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі п’ятиповерхівки, що у м. Бердичів. Рятувальники, які прибули до місця виклику з’ясували, що вогнем охоплено домашнє майно на кухні.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Як стало відомо, того дня господарка помешкання від власної необережності пролила спирт на газову плиту, через що зайнявся її верхній одяг. Почувши крики, чоловік власниці намагався загасити палаючі речі на неї, однак також отримав опіки. Cусіди на власному автомобілі доставили потерпілих до опікового відділення центральної районної лікарні. Свої зусилля бійці ДСНС зосередили на тому, щоб не допустити поширення полум’я на більшу площу двокімнатної квартири. Крім того, в апаратах на стисненому повітрі вогнеборців проводили розвідку, задля впевненості, що потерпілих більше немає. Вогнем знищено домашнє майно на кухні. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежно-спеціальної техніки. Остаточні обставини події наразі встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2015 року у Брусилові Житомирської області бабуся намагалася загасити пожежу і отримала опіки 80% тіла.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі