Події

Поліція та свідки розповіли подробиці смертельного поранення уродженця Азербайджану в кафе під Житомиром

30 May 2017, 15:45

Бійка, яка закінчилася вбивством, сталася поблизу придорожнього кафе «Лісовичок». У двох сусідніх альтанках на території лісгоспу відпочивало дві компанії з дітьми. Як виник конфлікт, ніхто з працівників кафе не бачив.

«Кажуть, що до 8 годин нормально між собою спілкувалися, ніяких таких сутичок не було помічено. Продавець, яка працює до 8-ї вечора, зачинила магазин і десь буквально за хвилин 5 все це трапилось. Охоронець був там на території, кажуть, дивіться, у вас тут бійка на території. Він поки добіг, то цей вже лежав», - розповідає лісничий Станишівського лісництва Сергій Ткачук.

Ножового поранення у груди отримав 51-річний уродженець Азербайджану, який разом з родиною святкував день народження своєї дружини. Племінниця потерпілого, яка бачила все на власні очі розповідає, чоловіка, який вчинив конфлікт, вони не знали, а познайомилися вже під час відпочинку.

«Перед тим, як це сталося, вони ще говорили з убивцею, він його пригостив шашликами. Потім стався конфлікт через те, що він з другої віри. Він прийшов до нас у бесідку і накинувся з ножем. І на дітей теж. На мене також кидався. Почалася бійка, він взяв ніж і його зарізав», - розповіла дівчина.

Доки рідні намагалися врятувати потерпілого, його кривдник разом зі своєю компанією перебіг дорогу і втік на маршрутці Київ-Житомир. Очевидці запам’ятали номер автобуса і повідомили у поліцію.

«Патрульна поліція відреагувала миттєво і на в’їзді до міста Житомира було затримано маршрутне таксі і даного громадянина, яким виявився Петрук Володимир. Під час бесіди останній підтвердив викладені факти, у скоєному зізнався», - розповів начальник Житомирського районного відділення поліції Сергій Крошко.

Рятуючи пораненого, його рідні повезли чоловіка назустріч «швидкій», однак дорогою він помер.

У поліції розпочали кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» і з’ясовують усі обставини.

«Зі сторони підозрюваного показів поки ми не маємо у зв’язку з тим, що він відмовляється давати покази. Зі сторони потерпілих, як дружина потерпілого, так і його товариші вказують, що сварка відбулася на побутовому ґрунті у зв’язку з тим, що підозрюваний був трошки на підпитку і вів себе трохи неадекватно. Вони йому зробили зауваження, після чого слово за слово і почався цей конфлікт. Було встановлено, що причиною смерті стало проникаюче поранення грудної порожнини справа з ураженням серця», - зазначив Сергій Крошко.

Нині підозрюваний перебуває під вартою. Це 33-річний водій міжміської маршрутки. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі