Події

На перехресті в Житомирі в результаті ДТП перекинувся автомобіль

1 June 2017, 15:08

1 червня у Житомирі на перехресті вулиць Івана Мазепи (колишня Мануїльського) та Героїв Крут (колишня Леваневського) зіштовхнулися два автомобілі.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«На цьому перехресті постійно трапляються аварії. Сьогодні знову дві машини зіштовхнулися, одна перекинулася, водія діставали через переднє скло, «швидка» приїхала», - розповів читач.

В аварії на перехресті, яка сталася близько 14.00, зіштовхнулися Geely та Toyota, остання від удару перекинулася на бік. За словами очевидців, Geely їхала по Івана Мазепи в бік вулиці Корольова, а Toyota рухалися по вулиці Героїв Крут в напрямку музею космонавтики.

За попередньою інформацією постраждалих в ДТП немає.

«Це перехрестя, на якому немає світлофора. Ми вже рік б'ємось і сваримося з Дмитром Ткачуком (заступник мера – ред.), щоб його встановили, але поки спромоглись встановити тільки опори. Я поруч живу та проїжджаю там кожного дня. Крім того, до мене на особистий прийом приходили мешканці будинку на розі Івана Мазепи і Героїв Крут, до яких у двір вже декілька разів влітали авто», - розповів депутат міської ради Олександр Рибак, який бачив наслідки аварії та надіслав фото.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня на перехресті вулиць Вітрука і Корольова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мопеда і легковика, в наслідок якої був заблокований рух трамваїв. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі