Події

У Житомирській області затримали злодія, який міг залишити декілька сіл без мобільного зв'язку

8 June 2017, 10:33

В Коростенському районі Житомирської області поліцейські затримали «на гарячому» крадія, який ледь не лишив частину району без мобільного зв'язку.

Про це 8 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«34-річного жителя Коростенського району затримали під час крадіжки кабелю зі станції стільникового зв’язку. Отримавши оперативну інформацію про можливу спробу викрадення кабелю з базової станції стільникового зв’язку одного з мобільних операторів, працівники кримінальної поліції організували спостереження за вежею, розташованою поблизу села Горщик Коростенського району. Уночі 6 червня поліцейські помітили чоловіка, який, пошкодивши дріт на огорожі, заліз всередину та від’єднав кабель по висоті станції, збираючись перерізати його. Тоді зловмисника й затримали», - повідомляє поліція.

Затриманий - 34-річний житель села Мала Зубівщина, вже відомий своїм «вмінням» викрадати кабелі зв’язку. За інформацією начальника Коростенського відділу поліції Олександра Гайового, чоловіка раніше викрили у вчиненні такого ж правопорушення, нині обвинувальний висновок направлений до суду.

«Однак чоловік не відмовився від незаконного способу заробітку: планував обпалити обмотку на кабелі та здати дроти на металобрухт. У нього вилучили плоскогубці, рукавички, набір ключів та деталі кріплення кабелю», - інформує відділ комунікації.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, через викрадача телефонного кабелю на цьогорічний День перемоги жителі двох вулиць у Коростені залишилися без зв’язку.

Фото відділу комунікації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі