Події

У Житомирській області водій BMW не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, загинув пасажир

13 June 2017, 10:05

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 червня в Олевському районі Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 15.40 на 232 км автодороги Київ-Ковель водій автомобіля BMW 316 TI, 26-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку столиці, не дотримався безпечної швидкості, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП пасажир автівки, 25-річний житель Черкащини, отримав тілесні ушкодження, які, незважаючи на зусилля медиків, виявилися несумісними з життям. Чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні. Усі обставини фатальної ДТП з’ясовують слідчі у рамках розпочатого досудового розслідування», - йдеться у повідомленні.

Водночас поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування. Постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня на дорозі Київ – Ковель – Ягодин перекинулася іномарка, якою керував 23-річний хлопець з Київської області. Внаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження, які, незважаючи на зусилля лікарів, виявилися несумісними з життям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі