Місто

«Скарби» житомирської барахолки: унікальний посуд, одяг та іграшки. Фоторепортаж

13 June 2017, 13:59

У Житомирі біля речового ринку «Рада», з боку вулиці Бориса Тена, діє невеликий «блошиний ринок». Хоча «Барахолочка» з'явилася ще у 2013 році, про неї ще й досі багато хто не знає. Продавців тут більше, ніж покупців, а вибір товарів – на будь-який смак та гаманець.

Продавці запевняють, що тут можна значно зекономити, а часом придбати навіть унікальні речі. Так, наприклад, відкриті туфлі на шпильці тут коштують 150 грн, дитячий джинсовий комбінезон – 25 грн, а джинсовий гаманець/косметичка/чохол для мобільного – всього лише 3-5 гривень. Є тут речі й дорожче: за нову велику емальовану виварку просять близько 600 грн, але з продавцями можна торгуватися, і вони роблять знижки.

Один з продавців ринку розповів, що любить, аби розкладка товару була красивою, тож кожного разу він викладає його інакше. А ще порекомендував приходити за посудом саме на барахолку, адже тут можна знайти унікальні фарфорові тарілки та чашки як закордонного так і українського виробництва.

«Ось це – німецький посуд. Якщо побачите на посуді ось такий знак, і вам запропонують його за доступною ціною – обов'язково купуйте. А ось це – наш, довбиський. Бачите, який тонкий фарфор? Такий в магазині не завжди купиш. Це теж дуже достойні чашки», - роз’яснює чоловік.

Такі унікальні чашки тут можна купити за ціною від 25 грн. А ще тут є дитячі іграшки, прикраси, велосипеди і багато інших цікавих речей.

Нагадаємо, ще влітку 2013 року «блошиний ринок» був у дворах на вулиці Хлібній. 

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі