Події

У Житомирі поліцейські допомогли 7-річному хлопчику знайти сестру, яку він загубив

14 June 2017, 17:44

Хлопчик відволікся і не помітив, як відстав від своєї старшої сестри, з якою гуляв у житомирському парку. Шукаючи один одного, вони розминулися. Зустрітися їм допомогли працівники Головного управління Нацполіції в області.

Про це пише прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Розгублену малечу, яка посеред Старого бульвару втирала сльози і розгублено озиралася навколо, удень 14 червня помітили пересічні перехожі. Хлопчик пожалівся дорослим, що загубився. Оскільки неподалік місця виявлення малого знаходилося адміністративне приміщення Головного управління Національної поліції в Житомирській області, небайдужі громадяни привели дитину туди. Поліцейські заспокоїли хлопчика, пообіцявши швидко знайти його рідних.

«У ході бесіди було з’ясовано прізвище та ім’я дитини, її вік і місце проживання. З його слів, разом із старшою сестрою вони йшли вулицею, малий відволікся і не зауважив, де поділася дівчина. Трохи поблукавши, зрозумів, що загубився», - розповіла оперативник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Любов Шуляк.

Інформації, яку повідомила про себе дитина, вистачило поліцейським, щоб швидко встановити батьків, знайти контакти матері і повідомити її про місцезнаходження сина. Жінка одразу ж зв’язалася із старшою дочкою, яка за цей час збила ноги у пошуках загубленого братика.

«За лічені хвилини дівчина вже була у приміщенні Головного управління Нацполіції області. Вона розповіла, що оббігала мало не весь парк відпочинку, розпитувала перехожих, чи не бачили вони її 7-річного братика, і невимовно зраділа дзвінку матері щодо знайди. Правоохоронці ж, передаючи хлопчика рідним, нагадали про увагу один до одного, особливо під час прогулянок місто», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські кілька годин розшукували батьків маленького хлопчика, який загубився у передмісті Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі