Події

Житомирські поліцейські провели обшуки у пунктах прийому металобрухту

16 June 2017, 17:57

У Житомирі 16 червня по вулиці Сльоти (колишня Бородія) та на Вітрука поліцейські проводять обшуки.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info повідомили, що обшуки проводяться у кількох пунктах прийому металобрухту.

«Сьогодні у Житомирі у кількох пунктах прийому металобрухту працівники Житомирського відділу поліції проводили санкціоновані обшуки. Такі заходи проводилися у рамках досудового розслідування за фактами крадіжок кришок каналізаційних люків у місті Житомирі», - розповіли у поліції.

У патрульній поліції Житомира також повідомили, що 13 червня копи спіймали «на гарячому» викрадачів люків.

«Опівночі 13 червня увагу патрульної поліції привернув автомобіль «ГАЗ», що стояв у дворі багатоповерхівки на Маликова. Транспортний засіб був припаркований обабіч з ввімкненими ближнім світлом фар. Саме це привернуло увагу охоронців порядку. Наблизившись, поліціанти побачили двох чоловіків. В той час один з добродіїв, ймовірно, мав намір демонтувати залізний люк, що закривав ділянку водовідводу. Під час поверхового огляду в багажному відділені транспорту патрульні виявили ще один металевий предмет округлої форми. Походження останнього чоловіки пояснити не змогли. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу», - розповіли патрульні.

Як повідомляє Житомир.info, 4 травня житомирські поліцейські затримали батька з сином, які викрали кришки каналізаційних люків з території школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі