Політика

З розвагами та подарунками у Житомирі відбувся «Family fest»

19 June 2017, 17:35

Вже вчетверте у мікрорайоні Польова біля фізкультурно-оздоровчого комплексу відбулося родинне свято «Family fеst». Захід провели за сприяння голови Житомирського обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександра Рабіновича.

Святкове дійство розпочалося о 14:00 годині й тривало до самого вечора. Як завжди, фестиваль зібрав навколо себе кілька сотень дітей разом з батьками.

Вперше фестиваль провели у червні минулого року. Цього разу «Family fеst» присвятили Дню Батька.

«Мета свята – це хороший настрій у дітей. Хотілося, щоб вони провели цей час зі своїми батьками та отримали задоволення – все просто. Тим паче, що сьогодні День Батька. Думаю наш фестиваль – це чудова нагода його відзначити», – зазначив меценат свята, голова Житомирського обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександр Рабінович.

Для дітлахів працювали 4 батути, призначені для різних вікових категорій. Розважали малечу спеціально запрошені аніматори. Серед розваг – аквагрим, шоу мильних бульбашок, дитяча дискотека, різноманітні конкурси. Не обійшлося і без подарунків. Переможці деяких конкурсів отримали запрошення на перегляд фільмів та мультфільмів у кінотеатрі «Україна». Крім того, на святі розіграли 3 абонементи на відвідування басейну в «Lime Fitness». Один із них виграла пані Олена, яка танцювала разом із малечею різні танці, навіть брейкданс.

«Дитина дуже чекала на свято, це вже другий рік ми тут, нам дуже все сподобалось. Ооо, що ми тільки не робили – ми танцювали, малювали, каталися на батутах», – розповіла Олена.

Організатори свята «Family fеst» обіцяють, як і минулого року, цього літа проведуть свято щонайменше ще двічі. Тому, вже розпочинають підготовку до наступного фестивалю, який відбудеться в липні.

Прес-служба Житомирського обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі