Події

СБУ заблокувала ретрансляцію в місті Житомирської області заборонених російських телеканалів

20 June 2017, 17:20

Публічну трансляцію чотирьох заборонених до розповсюдження російських телеканалів блокували в місті Малин співробітники Управління Служби безпеки України в Житомирській області спільно з представником Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це 20 червня Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Власник одного із місцевих розважальних закладів транслював у ньому телеканали «РТР-Планета», «Российский информационный канал «Россия-24», «ТНТ» та «НТВ Мир», в сюжетах яких поширюється російська пропаганда, популяризується держава-агресор і викривлено трактуються події, що відбуваються в нашій державі та на тимчасово окупованих територіях. Рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення їх було вилучено з Переліку іноземних каналів, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і чинному законодавству. За результатами спільної перевірки та завдяки проведеній співбесіді підприємець привів свою діяльність у відповідність до умов чинного законодавства і вилучив заборонені канали з переліку доступних для перегляду», - інформує УСБУ.

Нагадаємо, відомий український блогер, спецкор інтернет-видання «Грузія online», житомирянин Роланд Мікіані вважає, що Росія багато років веде тотальну однобічну інформаційну війну проти України, щоб позбавити українців відчуття окремості. А допомагають Росії українські телеканали та інші ЗМІ, які транслюють російські серіали і новини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі