Місто

У Житомирі замість «Каравану» з’явиться гіпермаркет «Ашан»

21 June 2017, 13:15

«Ашан Рітейл Україна» підписав угоду з українським дистриб’ютором «Караван» щодо викупу його активів.

Про це 20 червня повідомила прес-служба «Ашан».

«Таким чином Ашан Рітейл Україна зміцнює свою локальну присутність та залучається до розвитку мультиформатності. Наразі Ашан Рітейл Україна налічує 11 гіпермаркетів у 5 містах – Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя та Кривий Ріг, а також має електронну комерцію у Києві та регіоні. Мережа Караван оперує 9 гіпермаркетами в Україні і працевлаштовує 3 300 співробітників. Завдяки викупу мережі Ашан Рітейл Україна посилить свою присутність у Києві, а також буде присутнім у чотирьох нових містах – Харків, Дніпро, Житомир та Чернівці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реалізація викупу за угодою обумовлена отриманням дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію.

«Підписання угоди між Ашан Рітейл Україна та мережею гіпермаркетів Караван щодо викупу активів є результатом успішних переговорів. Дана угода є взаємовигідною для обох сторін, крім того, ми впевнені, що клієнти мережі гіпермаркетів Караван високо оцінять рівень сервісу та якість товарів Ашан», - зазначає директор мережі «Караван» Олексій Ястремський.

«Це вагома інвестиція в Україну, що підтверджує довіру і готовність Ашан Рітейл Україна продовжувати відновлення економіки країни після складних років, а також бажання надавати нашим клієнтам та співробітникам усі переваги великого міжнародного дистриб’ютора», - вважає генеральний директор «Ашан Рітейл Україна» Жерар Галлє.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2008 року в Житомирі на Київській, 77 відкрили першу чергу торгівельного центру «Глобал UA», в якому почав працювати гіпермаркет «Караван».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі