Події

Поліція затримала водія, який в райцентрі Житомирської області наїхав на дітей: у крові – 2,2 проміле алкоголю

26 June 2017, 09:44

Поліція затримала водія, який 25 червня у Народицькому районі у нетверезому стані травмував двох дітей: смертельні травми отримав 7-річний хлопчик, 3-річний хлопчик госпіталізований до обласної лікарні. Водій Volkswagen, що наїхав на дітей, знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

«ДТП сталася близько 14.00 на одній з вулиць селища. 46-річний підприємець не впорався з керуванням авто та здійснив зіткнення спочатку з дерев'яними колодами на узбіччі дороги, а потім наїхав на двох дітей, які рухались уздовж дороги у зустрічному напрямі. Від отриманих травм 7-річний хлопчик помер у лікарні, його 3-річний товариш знаходиться на стаціонарному лікуванні. У водія під час освідування зафіксовано стан сп’яніння – 2,2 проміле алкоголю в крові», - інформують правоохоронці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає за діяння, які спричинили смерть потерпілого, покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Водія затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня близько 14.00 в смт Народичі по вул. Ярослава Мудрого 46-річний приватний підприємець на Volkswagen LT 45 спочатку врізався в дерев'яні колоди, а потім збив на узбіччі двох хлопчиків.

 

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі