Місто

Компанія «Євроголд» передала допомогу відділенню гемодіалізу Житомирської обласної лікарні

26 June 2017, 14:23

Медичні препарати та продукція компанії «Євроголд» - з такими подарунками благодійники завітали до відділення гемодіалізу Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського, щоб підтримати пацієнтів, які регулярно потребують допомоги.

Компанія «Євроглд завжди брала активну участь в благодійних проектах. До нас звернулися з проханням допомогти придбати необхідні медикаменти та медичні аксесуари. Ми розуміємо серйозність цього прохання і одразу відгукнулися, придбали усе необхідне. Також ми вирішили вручити свою продукцію для того, щоб вирішувати господарські питання цього відділення», - розповіла представниця підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД» Олена Гроліч.

Медики показали доброчинцям відділення гемодіалізу та подякували за надану допомогу.

«Відділення у нас досить специфічне, ми надаємо високоспеціалізовану допомогу хворим нефрологічного профілю. За день через відділення проходить 45 пацієнтів. Всі ці люди - інваліди першої групи. Безкоштовно пацієнти отримують витратні матеріали, виділяється цільова державна субвенція, яка забезпечує їх у повному обсязі. Інші медикаменти, на превеликий жаль, хворі та їх родини купують за власні кошти. Сьогодні дуже приємно, компанія «Євроголд» відгукнулась на наше прохання і вирішила допомогти частково медикаментами та необхідним інвентарем для того, щоб полегшити роботу нашим працівникам і допомогти рятувати людей у критичних станах, які можуть виникнути під час кожної процедури гемодіалізу. Щиро вдячні за розуміння та допомогу», - сказав завідувач відділення гемодіалізу Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського Микола Прилипко.

Колектив компанії «Євроголд» прагне й надалі допомагати медичним закладам Житомира. І спільно з посольством України в Австрії вже запланував низку благодійних проектів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі