Місто

Житомирські перевізники сплатили перші штрафи за порушення умов договорів, - Ткачук

29 June 2017, 15:27

Житомирські перевізники вже сплачують штрафи за порушення договорів, що було передбачено додатковими угодами, підписаними у зв’язку з підвищенням вартості проїзду у маршрутках до 5 гривень.

Про сплачені штрафи 29 червня у фейсбук написав заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«В міський бюджет надійшли перші кошти, сплачені приватними перевізниками в якості штрафів за порушення умов договорів», - повідомив Ткачук.

7 червня перевірка показала, що в маршрутці №33 перевізника ПП «Шеріфф» відсутня інформація про перелік пільгових категорій громадян, які мають право на безкоштовний проїзд, штраф – 850 грн.

20 червня на перевізника Іваницьку Т.В. було складено два акти за відсутність графіку руху, схеми маршруту та інформації про перевізника. 26 червня Тетяна Іваницька сплатила 1700 грн штрафу.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду: з 1 червня вартість проїзду в міських маршрутках становитиме 5 гривень, для школярів – 2 гривні постійно, а не лише під час учбового процесу, для пільговиків більше 20 категорій – безкоштовно. За відмову у провезенні пільговиків і порушення умов договорів перевізників штрафуватимуть

Фото з фейсбуку Дмитра Ткачука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі