Суспільство

«Леви-Крошу» розгромили «Хімік» в чемпіонаті Житомирського району з футболу

4 July 2017, 12:36

Команда працівників заводу «Кромберг енд Шуберт» під назвою «Леви-Крошу» здобула чергову перемогу в першості Житомирського району з футболу.

У неділю, 2 липня, в рамках 9 туру змагань, «Леви» розгромили «Хімік» (Клітчин) з рахунком 3:0. Однак чергові три очки далися команді дуже непросто.

Гра розпочалася на рівних, однак «Леви Крошу» поступово почали перехоплювати ініціативу і все частіше загрожувати воротам «хіміків». Двічі сам на сам з кіпером клітчинської команди виходив Андрій Субін, але так і не зміг його обіграти. А на 29 хвилині вже Євгеній Сінчук вивів «Левів» уперед. Після цього суперники активізувалися і спробували швидко відігратися, але до кінця тайму рахунок не змінився.

А вже в другому таймі Андрій Субін спочатку подвоїв рахунок, а за 10 хвилин оформив дубль, довівши рахунок до переможного 3:0. «Хімік» мав декілька нагод забити хоча б гол престижу, тим паче, що після третього м'яча «Леви» розслабилися і знову втратили ініціативу. Але змінити ситуацію їм не вдалося.

Перемога «Левів Крошу» дозволила команді не лише здобути три очки, а й продовжити боротьбу за чемпіонський титул в Першій лізі чемпіонату Житомирського району з футболу.

«Леви-Крошу» (Оліївка) – «Хімік» (Клітчин) — 3:0 (1:0) голи: Євген Сінчук (29), Андрій Субін (49,60).

Михайло Хоменко, капітан команди «Леви-Крошу», працівник цеху «Кромберг енд Шуберт»:

«Сьогодні було дуже непросто, але ми всі чоловіки і в нас є спільні цілі. Ми добилися важливої для нас перемоги. Хоча суперник і вважався аутсайдером, але дав серйозний бій, хлопці старалися, хоча й на всю гру їх не вистачило. Вважаю, що ми просто в кращій формі були».

За словами Михайла Хоменка, працювати і тренуватися буває важко — всі гравці команди працюють на заводі «Кромберг енд Шуберт» і футбол для них — більше хобі. Але вважає, що саме таким має бути справжній аматорський футбол.

Олександр Пилипенко, представник команди «Леви-Крошу», юрист «Кромберг енд Шуберт»:

«Команда на 90% складається з працівників заводу. Робітники, які приходять до нас на «Кромберг енд Шуберт» хочуть розвиватися і досягати успіхів не лише професійно, а й особистісно, в тому числі в спорті. Саме тому ми створили на підприємстві футбольну команду і дали можливість усім бажаючим проявити себе на ниві футболу. Гравці тренуються у вільний від роботи час і приєднатися до занять можуть всі бажаючі. Команда зараз користується популярністю на заводі. Хлопців впізнають, ходять на матч вболівати. Це справжня аматорська заводська команда — класика, яка була нормою раніше і до якої країна повертається лише зараз». 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі