Події

У селі Житомирського району під колесами ВАЗу загинув пішохід

8 July 2017, 10:40

7 липня у селі Пряжeві 30-річний місцевий житель, перетинаючи автодорогу Житомир – Могилів-Подільський, потрапив під колеса ВАЗівки. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Триває з’ясування всіх обставин.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 23.30автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 69-річного жителя м. Бердичева, скоїв наїзд на молодого чоловіка, який перетинав дорогу по неосвітленому пішохідному переходу. Від отриманих у результаті ДТП травм потерпілий загинув на місці», – йдеться  у повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 7 липня у селі Старий Солотвин Бердичівського району загинув 25-річний мотоцикліст, який не впорався з керуванням і врізався у дерево.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі