Події

Щоб не попастися господарям, житомирський злодій вистрибнув з вікна на вулиці Князів Острозьких і потрапив у лікарню

11 July 2017, 10:45

10 липня жителька Житомира, повернувшись додому, застала у квартирі крадія. Чоловік, не сподіваючись такої зустрічі, спочатку закрився в одній із кімнат, а потім вистрибнув з її вікна. У результаті травмував ногу та був госпіталізований.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції з’ясували, що господарка оселі близько 16.00 повернулась додому і побачила зламаний замок у дверях. Коли жінка зайшла у квартиру, то застала там незнайомця. Той забарикадувався в одній із кімнат і спробував утекти, пригнувши з вікна», - інформує поліція.

Злодію-невдасі викликали швидку та доставили до лікарні, де згодом провели оперативне втручання. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«У чоловіка вилучено ювелірні вироби із срібла, викрадені із квартири, а також інструмент, за допомогою якого він заламав замок у дверях. Нині ми перевіряємо, чи не причетний він до інших подібних квартирних крадіжок», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Також у прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що подія сталася по вулиці Князів Острозьких (стара назва Шелушкова), та злодію – 35 років.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, у липні минулого року поліцейські затримали у Житомирі злодія, який поцупив книжки за компослуги з грішми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тест2 
Матеріали по темі