Місто

Житомирські копи на Великій Бердичівській зупинили мікроавтобус, який проїхав пішохідним мостом у парку

24 July 2017, 13:30

Зранку 23 липня у Житомирі по пішохідному мосту, де заборонений рух транспортних засобів, проїхав мікроавтобус.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У патрульній поліції в коментарі Житомир.info сказали, що дійсно, на лінію «102» надійшов виклик про те, що мостом рухалася автівка.

«У неділю, 23 липня, близько 7 години ранку на лінію «102» надійшов виклик від жінки про те, що по пішохідному мосту в парку Гагаріна, зі сторони Зарічан, рухається вантажівка жовтого кольору. Патрульні оперативно прибули на виклик, проте на місці автомобіля виявлено не було. Патрульні опитали заявницю та переглянули камери з відеоспостережень й з’ясували номерні знаки автівки. Згодом цей автомобіль був зупинений по вулиці Великій Бердичівській. На запитання патрульних, чому водій рухався пішохідним мостом, він відповів, що не вважає це за порушення. Також з’ясувалося, що водій автомобіля «Форд» має два адмінправопорушення. Того ж дня патрульні поліцейські склали на водія протокол про ще одне адмінправопорушення», - розповіли у патрульній поліції Житомира.

Житомир.info поцікавився у директора комунального підприємства «Експлуатація штучних споруд» Володимира Сидорчука, чи дозволений проїзд автомобілів по мосту в парку Гагаріна.

«Взагалі проїзд автомобілів через пішохідний міст закритий і заборонений. Може їздити моя машина, тобто, мої працівники їздять і прибирають мости, машина білого кольору. А взагалі там зарічанські знаходять шляхи і часто проїжджають. Якщо ж житомиряни зафіксували такий випадок, коли машина заїхала на міст, то варто одразу викликати поліцію», - сказав Володимир Сидорчук.

Фото житомирян

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі