Влада

У Житомирській ОДА обрали хедхантера – ним став колишній радник голови облради

25 July 2017, 09:26

Артем Сачук стане хедхантером, який залучатиме інвестиції в Житомирську область.

Про це на своїй сторінці у Facebook 25 липня написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Житомирщина з хедхантером – Artem Sachuk. Визначилися із керівником – тепер департамент економіки (Олексій Шатило) має пришвидшитися із реєстрацією Агенції регіонального розвитку. Очікую від молодого керівника прогресивних і сучасних підходів, креативу та ініціатив. Якщо житиме роботою – буде результат», -  написав Гундич.

Він також додав, що роботу нового керівника оцінюватиме не за красивими картинками і словами, а за цифрами і рейтингами.

«Суми інвестицій та кількість проектів на Житомирщині мають збільшитися», - додав голова ОДА.

Нагадаємо, раніше Артем Сачук був радником голови Житомирської облради, а згодом очолив відділ звітності та аудиту управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту Житомирської облради.

Нагадаємо, намір залучити спеціаліста з пошуку інвесторів (хедхантера) Ігор Гундич озвучив 2 листопада 2016 року під час своєї першої прес-конференції як голови Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, прийом документів на посаду хедхантера – директора установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» -  завершився 27 лютого 2017 року. Тоді нарахували 18 бажаючих залучати інвестиції. У квітні 2017 конкурс оголосили повторно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі