Події

На Соколовці в Житомирі нетверезий водій на Volvo зніс зупинку і вилетів на узбіччя

31 July 2017, 10:04

29 липня біля пам’ятника невідомому солдату на майдані Миру в Житомирі (перехрестя вулиці Миру та Вільського Шляху, в народі – Соколовка) автомобіль зніс зупинку маршрутки.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

На щастя, ніхто не постраждав.

«29 липня, близько 5 години ранку, по спецлінії 102 екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що на майдан Миру в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. За попередніми даними встановлено, що водій, керуючи автомобілем Volvo V60, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту», - інформує поліція.

Патрульні встановили, що під час ДТП водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, про що свідчили запах алкоголю з рота, порушення мови та координації рухів.

За інформацією поліції, від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. У результаті патрульні склали на чоловіка два адміністративних протоколи: за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) та за ч.1 ст.130 КУпАП (підпункт 2.5 ПДР - відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння).

Як повідомляв Житомир.info, того ж дня  на перехресті вулиць Добровольчих батальйонів (колишня Перша Партизанська) та Гоголівської в Житомирі від удару з Audi Volkswagen влетів у цегляний паркан.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі