Події

На мосту біля житомирського автовокзалу сталася подвійна ДТП, є потерпілий

10 August 2017, 09:25

Увечері 8 серпня в Житомирі на мосту біля залізниці та автовокзалу сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автівок.

Про це 9 серпня повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

«8 серпня близько 21 години по Київському Шосе, 1 (безпосередньо на мосту) сталася ДТП за участю трьох автомобілів. За попередніми даними, автомобіль ВАЗ не впорався з керуванням, не дотримався безпечної швидкості й дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Renault, який в свою чергу здійснив зіткнення з автомобілем Lanos. Авто Renault та Lanos не рухались, так як горів червоний сигнал світлофора). Водій автомобіля ВАЗ поскаржився на сильний біль в спині та нозі, його госпіталізували до ЦМЛ 1. Обставини події з’ясовуються», - інформує поліція.

Патрульна поліція звертається до водіїв транспортних засобів з проханням дотримуватися правил дорожнього руху та швидкісного режиму для зменшення кількості ДТП та травматизму на дорозі.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня цього року в Житомирі сталися дві подвійні ДТП: біля дитячої поліклініки на вулиці Святослава Ріхтера та на Великій Бердичівській.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі