Події

Чоловік поранив ножем іншого в Житомирській області через сварку за місце в кафе

11 August 2017, 11:34

10 серпня у селі Клочки Народицького району Житомирської області чоловіки по конфліктували у місцевому кафе і продовжили з’ясовувати стосунки вдома за допомогою ножа.

Про це 11 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«10 серпня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 34-річного жителя с. Клочки із проникаючим пораненням черевної порожнини. У ході перевірки інформації поліцейські зібрали свідчення причетності до події іншого місцевого чоловіка. За наявною інформацією, чоловіки зустрілись у місцевому кафе, де між ними виник раптовий конфлікт через місця для відпочинку. Згодом з’ясування стосунків продовжилось за місцем проживання одного із них. Для його гостя цей візит закінчився  ножовим пораненням та лікарняним ліжком», - йдеться у повідомленні.

Зараз травмований розповідає поліцейським, що саме господар будинку, куди він разом з друзями прийшов, аби «завершити розмову», наніс йому тілесні ушкодження, однак той заперечує свою причетність до ножового поранення.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває з’ясування обставин події.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавні житомирські поліцейські розшукали чоловіка, який на Князів Острозьких у Житомирі поранив перехожого ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі