Влада

Кадрові призначення в прес-службі Житомирської мерії: в.о. керівника, старший інспектор і новий начальник

21 August 2017, 10:27

18 серпня мер Сергій Сухомлин підписав кілька розпоряджень, які стосуються управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Зокрема, три дні управлінням керувала провідний спеціаліст Лілія Мельник.

«Розглянувши клопотання секретаря Житомирської міської ради Чиж Н.М. від 18.08.17 №26/347, виконання обов’язків начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради з 18 серпня 2017 року до призначення керівника управління покласти на провідного спеціаліста управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради Мельник Лілію Ігорівну», - йдеться у документі.

Цього ж дня Сухомлин підписав розпорядження про призначення з 22 серпня Ольги Приходченко на посаду начальника управління.

«Призначити з 22 серпня 2017 року Приходченко Ольгу Володимирівну на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради за строковим трудовим договором – на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В., як таку, що пройшла за конкурсом, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти їй 11 ранг посадової особи органу місцевого самоврядування», - зазначається у відповідному розпорядженні

Стаж служби Приходченко в органах місцевого самоврядування становить 1 рік 3 місяці 20 днів.

Крім того, з 19 серпня мер призначив Газарову Катерину Павлівну на посаду старшого інспектора цього ж управління.

 

Працівники управління по зв’язках з громадськістю  станом на 6 червня 2017 року (фото з Facebook)

Як повідомляв Житомир.info, з 4 травня цього року обов’язки начальника управління виконує головний спеціаліст Світлана Сластухіна. З 7 липня по 7 срепня проходив конкурси на заміщення посади начальника управління по зв’язках з громадськістю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): документи подав лише один кандидат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі