Економіка

Компанія зі статутним капіталом у 100 гривень за 18 млн грн відремонтує центр вертебрології та гімназію в Житомирській області

22 August 2017, 15:57

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації в серпні 2017 року уклав два договори підряду з житомирською фірмою «Тетерів-Будпроект» на реконструкцію та утеплення приміщень Черняхівської гімназії та обласного центру вертобрології.

Дані про укладені договори днями опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Вартість першого тендеру (реконструкція покрівлі з утепленням фасадів Черняхівської гімназії Житомирської області) – 5,8 млн грн, другого (реконструкція обласного медичного центру вертобрології і реабілітації по вул. Чуднівське шосе, 1 у Житомирі із застосуванням енергозберігаючих технологій) – 12,3 млн грн.

У торгах на реконструкцію гімназії ТОВ «Тетерів-Будпроект» обійшло ТОВ «Будівельна компанія «Сагат» з міста Новоград-Волинський, у іншому тендері пропозицію єдиного конкурента ТОВ УК «Комфорт-Буд» з Житомира відхилили через відсутність документів та неправильний розрахунок.

Роботи по обом об’єктам житомиряни зобов’язались завершити до кінця 2017 року.

За даними ОДА, в 2016 році ТОВ «Тетерів-Будпроект» проводило термосанацію Тетерівської ЗОШ I-III ступенів в Тетерівській об’єднаній територіальній громаді (Житомирська область).

Компанія «Тетерів-Будпроект» зареєстрована у Житомирі. Її засновник – Ірина Борисівна Самсонюк, керівник - Анатолій Володимирович Боднюк. Компанію було засновано два роки тому. За даними аналітичної системи Youcontrol, початковим засновником компанії була Олена Анатоліївна Подік, а керівником – Анатолій Олександрович Подік:

Скріншот з Єдиного державного реєстру підприємств

Скріншот із сайту Youcontrol

Анатолій Подік - депутат Житомирської обласної ради від «Блоку Петра Порошенка» та заступник голови постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, будівництва, транспорту та зв’язку. У його декларації, опублікованій в реєстрі НАЗК, є дані про те, що він та його дружина у минулому році отримували зарплатню у «Тетерів-Будпроекті».

«Тетерів-Будпроект» зареєстрований за колишнім місцем «прописки» ПП «Подік». Контактний номер телефону цих двох компаній також збігається. Засновником та підписантом у приватному підприємстві «Подік» є Олександр Анатолійович Подік. На місцевих виборах 2015 році він балотувався від «Партії  простих людей Сергія Капліна».

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році житомирське товариство «Зодчество ЛТД» виграло два вартісних тендери на проведення утеплення двох шкіл в Житомирській області. У липні 2017 в Хорошівській гімназії вклалися у визначені губернатором терміни та закінчили утеплення стін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі