Місто

«Кромберг енд Шуберт» у Житомирі: працюй гідно в незалежній країні

23 August 2017, 11:20

Офіційне працевлаштування, нормований робочий графік, гідна заробітна платня, ба більше додаткове медичне страхування, якісне харчування та безкоштовний довіз на роботу. Такі умови праці створюють для своїх працівників на заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі. Адже переконані: саме від працівників залежить успіх підприємства.

«Сучасний працівник - дуже вимогливий. Тому, що працівники, які створюють основу команди, вони мають бути відповідальними, цілеспрямованими, знають свої права. Вони знають свої обов’язки і завжди вимагають гарного ставлення до себе, гарних умов праці. Вони є такими людьми, які керують і допомагають зорієнтуватися керівництву, в якому напрямку рухатись далі, щоб і працівникам було комфортно», - розповідає організаційний менеджер заводу «Кромберг енд Шуберт Житомир» Наталія Кашталінчук.

Наразі на заводі працює більше двох тисяч людей, які не просто заробляють гроші, а самореалізуються та зростають професійно. В доказ тому історія 24-річного Андрія, який за два роки зумів зі звичайного комплектувальника проводів допрацюватися до керівника проекту. І на цьому, ділиться хлопець, не збирається зупинятися.

«Я спробував себе звичайним комплектувальником проводів, потім, по кар’єрній драбині крок за кроком йшов до своєї цілі. На даний момент я керівник проекту Ауді Q2. Це невеличка частина від загального великого проекту «Кромберг енд Шуберт». Над проектом працює 300 людей - ось така моя команда. Амбіції «Кромберг енд Шуберт» - безмежні. Наступна планка - це начальник виробництва. Надіюсь, що в майбутньому, з розвитком компанії в Україні, можливо і за кордоном, мені вдасться зайняти цю посаду і показати гарний результат», - ділиться керівник проекту Audi Q2 Андрій Заверуха.

Андрій зізнається: працюючи на заводі вдається втілювати ідеї і разом з тим почуватися незалежно.

«Незалежність нашої держави, або ж незалежність особистості, працівника, громадянина - це перш за все ідея. Ідея бути вільним, мати право вибору, право і волю слова», - каже Андрій Заверуха.

«Працюй гідно в незалежній країні», - закликають працівники заводу «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі.

Більше подробиць на сайті http://kroschu.info

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі