Влада

У Житомирській ОДА кажуть, що підрядник вкладається у графік виконання робіт на стадіоні «Полісся»

30 August 2017, 10:56

Підрядник на стадіоні «Полісся» вкладається у графік виконання робіт, затверджений головою Житомирської ОДА Ігорем Гундичем.

Про це повідомив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов, - пише сайт Житомирської ОДА.

«На сьогодні підрядник вкладається у той графік, відповідно до якого голова ОДА доручив прискорити роботи. Вже повністю завершено влаштування дренажу та геотекстилю, вертикальне планування поля, прокладання мереж. Працюють над влаштуванням підпірних стін та мереж, встановлюються лотки та бордюри», – розповів Роман Щебетов.

Нагадаємо, зранку 16 серпня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич перевірив, як просувається реконструкція стадіону «Полісся».

Як повідомляв Житомир.info, 14 серпня у Житомирській ОДА розповіли, коли завершиться реконструкція стадіону «Полісся». Влітку минулого року будівельники знесли частину трибун, а згодом чиновники показали як виглядатиме стадіон після реконструкції. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Тоді вперше прозвучала фраза «розпочато реконструкцію».

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі